Embracing Mobile

Mobile... voor veel bedrijven common practice, voor anderen nog ongekend terrein. Agoria organiseert, in samenwerking met TMAB, dit jaar voor het eerst een conferentie waarop u kan kennismaken met de nuts and bolts van het mobiele platform. We leggen de focus op het optimaliseren van de interne communicatie, de bedrijfsprocessen en het verhogen van uw resultaten door te innoveren met mobiele technologie, zonder de beveiliging en privacy van uw data uit het oog te verliezen.

Naast de plenaire sessies waarin gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland zullen vertellen over de mobiele strategie en realisaties binnen hun onderneming, lopen er 3 parallelle tracks die volledig afgestemd zijn op uw ervaring. In de “discover” track brengen bedrijven cases die aantonen hoe ze op een eenvoudige manier hun efficiëntie verhoogd hebben door de inzet van mobiele toestellen. Laat u inspireren door de praktijkervaring van bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren!

Werd u al geïnspireerd door mobile en bent u op zoek naar meer? Wel, dan is er de “accelerate” track. Hier komen creatieve oplossingen en technieken aan bod die ook voor uw onderneming kunnen aangewend worden.

Uiteraard blijven de mobiele experten onder jullie ook niet op hun honger zitten. Voor deze groep nodigen we een aantal visionairs uit die u een toekomstgerichte, maar realistische kijk geven op de mogelijkheden van veelbelovende technologieën, zoals Blockchain, Chatbots, en Artificial Intelligence.

U krijgt de hele dag ruim de tijd om te netwerken en met uw peers en om met mobiele experten van gedachten te wisselen. De doelstelling is om op het einde van de dag een goed beeld te hebben in welke fase van ‘mobile’ het bedrijf van de aanwezige zich bevindt en wat de volgende concrete stap zou kunnen betekenen. Om persoonlijk uw vragen te beantwoorden organiseren we daarom ook een café: tijdens het volledige evenement is er een “café” waar experten beschikbaar zijn om concrete vragen te beantwoorden rond de toepassing van technologie. Specifieke thema’s die hier behandeld zullen worden: mail, messaging, voice communicatie, security, privacy, ERP...

 


Datum en Locatie

Donderdag 14 september 2017 van 9.00 uur tot 15.45 uur

BluePoint Brussels
Reyerslaan 80
1030 Brussel 


 


Deelnameprijs

Agoria-Leden: € 155,00 (excl.21% BTW)
Niet-leden: € 345,00 (excl 21% BTW) 

MORE INFO


MichaĆ«l Van der Stock

Tel.:  +32 (0) 52 65 00 33
GSM:  +32 (0) 483 15 30 43
E-mail:  michael.vanderstock@tmab.be